Gîte le Chapy

Welkom in de gîte du Chapy in de Famennestreek !

Dit prachtig XVIII eeuws vakwerkpand, typerend voor de regio, is zorgvuldig gerestaureerd door een belgisch echtpaar,een lokale ondernemer en ambachtslieden.

De Gîte du Chapy beschikt over een tuinterras en een grote boomgaard. Het is de ideale plek om te vertoeven en uw batterijen op te laden in de prachtige Famennestreek, in het hart van het rustig dorpje Wancennes.

Verhuur van de gîte mogelijk of voor een weekend, een verlengd weekend,  een midweek  of voor meerdere weken. Tijdens de schoolvakanties wordt de gîte enkel per week verhuurd.

Uitgerust met 3 slaapkamers en een slaapzaal met 5 bedden, is het geschikt voor 11 personen. Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.

Uitrusting:

Gerenoveerd in 2017, beschikt de gîte over een uitgeruste keuken (inductiekookplaat, oven, microgolf, vaatwas, keukenrobot), wasmachine en droogkast (uitsluitend voor lang verblijf)

 

Voor uw ontspanning:  Infrarood cabine Biozendo , bibliotheek, gezelschapsspelen, biljart, pingpong tafel, schommel, voor- en achtertuin.

U kan genieten van hedendaags comfort: isolatie (huis met laag energieverbuik), vloerverwarming via warmtepomp, dubbele stroming ventilatie, houtkachel.

Activiteiten in het dorp: bezoek aan boerderij, kerk, wandelingen in de omgeving.

 

Christine en Philippe, woonachtig in de voormalige pastorijwoning, verwelkomen u in Gîte du Chapy met behulp van Annick.  Verwelkoming in het Frans, Nederlands, Engels en Duits.